tiistai 5. kesäkuuta 2018

Ylihuomenna se on totta

 Vaikka vasta torstaina Wanha Avensiksemme vaihtaa ensikerran omistajaa sitten vuoden 1998, jolloin se siirtyi uutuuttaan hohtavana meidän huomaamme. Niin tänään tiistaina tyhjäsin auton ja lastasin talvirenkaat peräkonttiin. Avensis on sen ikäluokan auto, jotta sen konttiin mahtuu koko rengas kierros ja tilaakin jää. Laitan myös mukaan lohkolämmittimen johdon joka taisi tulla uuden auton mukana aikoinaan. Meille kun jää silti neljä defaa ja yksi kalix niiden kolmen CE-liittimillisen llisäksi (vanha iso). Tein tuon siis siksi, että torstaina ei tarvitsisi kiireessä miettiä mitä jää jne.

 Koska emäntä on lomalla ja koulut loppu, lähtee myös talon naisväki matkaan pienelle torstai ajelulle Suomen Turkuun =). Saamme siis kaikki yhdessä jännätä ensimmäisen matkan onnistumista ja mahdollisesti myös nauttia mukavasta kiireettömästä reissusta.

 Valitettavasti latauslaitteen toimittajasta ei ole kuulunut mitään sitten toukokuun viimeisen päivän. Toivottavasti he ovat laittaneet paketin postiin. Olisi makeaa saada auto heti nopeampaan lataukseen kotiin tultua. Tosin huominen on vain aikaa, tai no, saahan se torstain aikanakin tulla.

Edit1:
Juurikin yllä olevaa kirjoittaessani, sain myyjältä viestin jotta paketti on matkalla =)

Edit2: 6.6 22:30
 Myyjä ilmoitti tänään, että eivät olleet saaneet laturiani toimittajalta. Sanoi laittaneensa toimittajalle, että paketin on huomenna lähdettävä ja tultava pikana minulle suoraan.
Onhan tuote kuitenkin tilattu jo 30.5. Kuulemma toimituksen pitäisi kestää max 24-48h. No, jos paketti lähtee huomenna, on se aikaisintaan perjantaina minulla. Tuskin viikonloppuna mitään tulee, joten jos pe ei tule, kunhan nyt tulisi edes ensiviikolla.

 Testailtiin "melkein naapurin" uudessa Leafissa OBD II lukijaa jonka taannoin tilasin. Ei yhdistänyt LeafSpy sen avulla nyt ainakaan sitten tuohon uuteen. Huomenna näkee sitten miten käy 2015 mallin kanssa. Harmittaa kun en ole löytänyt mistään sitä vanhaa versiota. Ja sekin harmittaa, että tuli aikoinaan myytyä ensimmäinen versio minkä ikänään olen ostanut.
Samalla reisulla sain huomista varten lainaan johdon jolla voin julkisista AC latauspaikoista ladata 2015 mallin Leafiin lisäsähköä jos matkalla tulee mutkia matkaan ja auton mukana ei sellaista tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti