maanantai 9. heinäkuuta 2018

RFID kokeilu Pälkäneellä

Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa C&D rfid korttia / lätkää. Enkä saanut pelaamaan. Känny aplikaatiota käynnistäessä tuli "mielenkiitoinen" näkymä Aapiskukon näkymään. Olin ladannut reippaat 650h jo valmiiksi laturilla ja kello jatkoi pyörimistään... eikä meinannut topata vaikka mitä tein. Ohjelman uudelleen käynnistyksen jälkeen pääsin kokeilemaan latauksen aloittamista. Se onnistui, mutta nyt ohjelma näytti, että aikaa on kulunut -1h25min ja laski aina vain lisää miinusta. Lataus kyllä jatkui normaalisti. Päätin tässä vaiheessa soittaa asiakaspalveluun. Kerroin tilanteen ja toivoin, että se 650h+ ei ole laskutuksessa, sitä ei näkynyt. Pysäytin latauksen 10min kohdalla ja todettiin respan kanssa, että tolpan kello heittää rajusti, sillä ajat kirjautui miten sattui. No, ilmeisesti kuitenkin laskutus toimi ihan normaalisti.
Myöhemmin katselin Fortumin apsia ja totesin, että laskutus korttiin rfid-kortin kohdalle oli tullut jotain ihan muuta kuin oma korttini. Eli kenties tästä johtuen lataus ei käynnistynyt kortilla. Saa nähdä miten seuraavalla kerralla käy.

BTW, kesäkuun keskikulutus jäi 12,5kWh/100km tasolle ja kilometrejä kertyi 1791,7km.
Heinäkuulle on tähän mennessä kirjautunut 618,6km (ei kenties ole kaikkia tämän päivän ajoja vielä mukana), ja 12,00kWh/100km on ollut keskimääräinen kulutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti