sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Talvirenkaiden vaihto

 Juuri äsken vaihdoin talvirenkaat alle. Samalla totuttuun tapaan tarkastin jarrupalojen kunnon silmämääräisesti. Mukana tulleet nastarenkaat näyttävät kohtuullisen uusilta. Nastat näyttäisi olevan tallella ja pintakin pehmeän oloinen ja sitä riittää.
 Itse renkaiden vaihto sujui erittäin vaivattomasti ja nopeasti. Mahdollista auton isompaa painoa ei huomannut missään. Oikeastaan yllätyin siitä, ettei autoa tarvinnut nostaa kovinkaan korkealle, vaan tuntui sille kuin nostotarvetta olisi ollut vähemmän kuin aiempien autojen kanssa.
 Vielä en ole ajanut renkailla mutta tänään sekin tulee hoidettua. Joten pääsen katsomaan saanko paineet näkyviin helposti. Siitä sitten tarvittaessa oma tarinansa jos tarvetta. Muutoin vain tähän päivitys.

Edit:
 Lähdin liikkeelle tekemättä mitään. Hetken ajon jälkeen auto ilmoitti joka renkaasta erikseen vikailmoituksen paineiden osalta. Kun lähdimme takaisinpäin, resetoin paineantureiden tiedot eikä virhe ilmoituksia enää tullut. Oletus on, että on nyt kunnossa. Katson vielä myöhemmin tiedot LeafSpyn kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti